Είπαν για εμάς

Γράψατε για εμάς
Τα καλά σας λόγια με τιμούν ιδιαιτέρως
Great Taste 2020
greattasteawards.co.uk

Theorima Samos Sweets for Handmade tahini pies.

Food and Leisure Guide (FnL)
fnl-guide.com

Δεν πρόλαβα να γράψω για τα τρίγωνα ταχινοπιτάκια της Αργυρώς Αναστασίου και με πρόλαβε με τρεις νέες εκδοχές τους ακόμη πιο νόστιμες, ακόμη πιο ευφάνταστες, ακόμη πιο δελεαστικές …και πολύχρωμες.

Food and Leisure Guide (FnL)
fnl-guide.com

Νόστιμα, ισορροπημένα γλυκά, καθόλου λιγωτικά, με αισθητή την παρουσία του ταχινιού και τέλεια τραγανό και μελωμένο φύλλο.

Ανδρέας Λαγός
andro.gr

Τα συχνά μου ταξίδια στο νησί με έκαναν να γνωρίσω έναν άνθρωπο μάλαμα, μία γυναίκα που έχει μάθει να δουλεύει με την καρδιά και να δημιουργεί από τα πιο λαχταριστά κεράσματα που έχω δοκιμάσει, γράφει ο Ανδρέας Λαγός.

ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ
athinorama.gr

Είναι απλά, σπιτικά, με “καθαρή” γεύση, υγιεινά, ανεπιτήδευτα. Είναι καλοφτιαγμένα. Σαν να σου τα κέρασαν σε σπίτι επαρχίας -γιατί στην πόλη δεν ξέρω πόσες νοικοκυρές φτιάχνουν πια κάτι λιγότερο (ή πιο φασαριόζικο) από cookies.

Ανδρέας Λαγός
olivemagazine.gr

Τα Γλυκά της Αργυρώς τα γνωρίζουμε ήδη, είναι φτιαγμένα με φρέσκες πρώτες ύλες και έρχονται από τη Σάμο να καταπλήξουν όποιον αγαπά τις ξεχωριστές γεύσεις.

Food and Leisure Guide (FnL)
fnl-guide.com

Μια εξαιρετική περίπτωση επαρχιακού ζαχαροπλαστείου που έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές των ανθρώπων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

H αυγή
avgi.gr

Εικόνες από νησί – Σάμος

Tρουφάκια και ταχινοπιτάκια από την Αργυρώ και το Θεώρημα στο Καρλόβασι

Mirsini Cooking
mirsini.gr

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα που έχω δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό. Μου έκανε εντύπωση η τραγανότητα του λεπτού φύλλου ακόμα και μετά από αρκετές ημέρες, σαν να ψήθηκαν λίγο πριν ανοίξεις την συσκευασία.

Αλάτι & Πιπέρι
Περιοδικό

Ένα σοκολατένιο τρουφάκι με νησιώτικο χαρακτήρα: σοκολάτα κουβερτούρα και τριμμένο μπισκότο ζυμώνονται με ντόπιο θυμαρίσιο μέλι και μπόλικα καρύδια από τις καρυδιές του νησιού, αρωματίζονται με γλυκό σαμιώτικο κρασί από την περίφημη ποικιλία Μοσχάτο Σάμου και πασπαλίζονται με άχνη ζάχαρη. Η πλούσια καρυδένια γεύση και το βαθύ τους άρωμα ταιριάζουν υπέροχα δίπλα σε ένα λικέρ, σε ένα επιλεγμένο απόσταγμα ή σε ένα παλαιωμένο τσίπουρο.

Γλυκές Αλχημίες
Περιοδικό

Από την οικοτεχνία Theorima της Αργυρώς Αναστασίου πεντανόστιμα τρουφάκια με μπισκότο, καρύδια, μέλι και γλυκό σαμιώτικο κρασί. Κεράστε τα με λικέρ και αποστάγματα.

Νικολέτα Μακρυωνιτου
gastronomos.com

Απίστευτα αέρινα και τραγανά νηστίσιμα ταχινοπιτάκια με πλούσια γέμιση από ταχίνι και φουντούκια, φτιαγμένα στο Καρλόβασι της Σάμου από την καθηγήτρια φιλολογίας Αργυρώ Αναστασίου.